Tuulilasin vaihto

Tarjous: Tuulilasin vaihdon omavastuu -55%*

Tuulilasin omavastuu esimerkiksi 200€ saat tästä -55% alennuksen eli maksat vain 90€, me maksamme loppuosan! Omavastuun jälkeen jäljelle jäävän osan lähetämme suoraan vakuutusyhtiöön. Vaihdamme tuulilasit jokaiselle vakuutusyhtiölle. *Max. omavastuun alennus on 110€. Tarjous on voimassa 30.6.2018 asti.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin

  • Merkkeihin
  • Malleihin
  • Vakuutusyhtiöihin
  • Leasingyhtiöihin
  • Kirjallinen takuu, työlle 1 vuoden takuu
  • Käytämme Pilkingtonin tuulilaseja

Lasinvaihtajilla on pitkä kokemus lasinvaihdoista, vuodesta 2006. Pitkä kokemus takaa, että työnjälki on moitteetonta ja tuulilasi asennettu oikein!

tai wuppe@wuppe.fi

P. 040 5340023


Pilkington Automotiven toimittamat lasit täyttävät tiukat eurooppalaiset auton laseille asetetut turvallisuusnormit. Korkealaatuiset autolasit tulevat samoilta tehtailta, jotka valmistavat myös autojen alkuperäiset lasit. Pilkington on maailman suurin autolasien valmistaja.

Kun haluat vaihtaa tuulilasin:

  1. Varaa aika tuulilasin vaihtoon 2-5 päivää ennen haluttua vaihtopäivää soittamalla 0405340023, ylläolevilla lomakkeilla tai sähköpostilla wuppe@wuppe.fi 
  2. Kerro varatessasi autosi merkki, malli, vuosimalli ja mahdolliset sadetun., lämmitykset tai kaistavahdit lasissa. 
  3. Vaihtopäivänä jätä autosi meille sovittuna ajankohtana tai noudon ollessa kyseessä tulemme hakemaan auton sovittuna ajankohtana. Esimerkiksi tulemme hakemaan autosi työpaikaltasi kello 8.00 ja palautamme autosi takaisin samana päivänä kello 15.00.
  4. Kun haet autosi tai palautamme autosi voit maksaa Debit, Visa, MasterCard, Visa Electron korteilla tai sopimuksen mukaan lasku. Jos autossasi on tuulilasivakuutus lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöön.

Jos autossasi on tuulilasivakuutus muista tehdä vahinkoilmoitus ennen lasinvaihtoa!
Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista tuulilasin vaihtoajoista veloitamme 25% lasin hinnasta.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus on varsin yleinen nykyään, varsinkin uusissa autoissa.
Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi onko autossasi lasivakuutus!

Jos autossasi on tuulilasivakuutus tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöön ja varaa sen jälkeen vaihtoaika TÄSTÄ, soittamalla 0405340023 tai wuppe@wuppe.fi

Tuulilasin vaihto päivänä annat meille vahinkonumeron ja maksat mahdollisen omavastuun, loppuosasta lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöön.

-Kaikki vakuutusyhtiöt
-Lähetämme laskun aina suoraan vakuutusyhtiöön

Auton hakupalvelu

Olemme useamman vuoden ajan tarjonneet hakupalvelua veloituksetta mikä on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Noudamme auton tuulilasin vaihtoon arkipäivisin kello 07-10 välisenä aikana työpaikaltasi tai kotoasi veloituksetta, palautamme autosi samana päivänä takaisin sovittuun kellon aikaan. Muut ajankohdat sopimuksen mukaan.

Hakualue Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.